Säämies teki omituisen löydön niskastaan – suorassa lähetyksessä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suorissa televisiolähetyksissä sattuu ja tapahtuu kaikenlaista, mitä ei pystytä aina ennalta arvaamaan. Hauskimmat virheet tapahtuvat monesti uutislähetyksissä. Uutisissa asiayhteys on usein vakava ja vahingon sattuessa uutisen merkitys saattaakin muuttua ratkaisevasti ja saada koomisia piirteitä.

FOX 9 News on julkaissut YouTube-tilillään videon, jossa meteorologille käy hauska moka kesken suoran uutislähetyksen. Uutislähetyksen keskellä säähän siirryttäessä säämies Steve Frazier huomaa, että hänen selässään on jotain epämiellyttävää. Hän alkaa kaivamaan jotain niskastaan ja tekee sieltä yllättävän löydön.

Frazier vetäisee kauluksensa takaa henkarin, joka on ollut siellä koko ajan miehen huomaamatta. Hän tokaisee videolla, että ihmettelikin, miksi viimeinen nappi oli niin vaikea saada kiinni. Hän menettää pokkansa hetkeksi ja ennustaa osan säästä välillä naurahdellen, mutta saa lopulta kerättyä itsensä.