Söpöyden huippu! Apina hellii koiranpentuja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koiranpennut ovat todella suloisia. Kovimmankin ulkokuoren alta löytyy yleensä ihminen, joka heltyy pienen koiranpennun tapittaessa isoilla pyöreillä silmillään. Pennut saavat aikuiset ihmisetkin käyttäytymään kuin pienet lapset ja koirille puhuminen saattaakin välillä näyttää tilannetta sivusta seuraavien mielestä todella huvittavalta.

Ihmiset eivät ole ainoita, jotka ymmärtävät söpöjen koiranpentujen päälle. Jesse Lightfoot on julkaissut todella hellyttävän videon YouTube-kanavalleen, jossa apina ei voi saada tarpeekseen pienistä koiranpennuista. Videolla apina makaa pentujen aitauksessa niiden vieressä saman peiton päällä ja hellii niitä minkä ehtii.

Apina halailee ja rapsuttelee pieniä pentuja vuorotellen ja näyttää siltä, että on todella haltioissaan niistä. Apina voisi varmasti viettää koko päivän vain hellimällä koiravauvoja, ja kukapa ei.