Staattinen turkki teki kissalle tepposet – näin kävi ilmapalloille

Viihdeuutiset · Annika Kela

Syntymäpäiväjuhlien kunniaksi perheenjäsenet olivat puhaltaneet talon täyteen ilmapalloja. Kun juhlat olivat päättyneet, kerättiin pallot yhteen talon huoneista ja ovi laitettiin kiinni. Seuraavana aamuna joku perheenjäsenistä oli avannut huoneen oven ja jättänyt sen raolleen.

Perheenjäsenten yllätykseksi heidän seuraansa pian liittyi erikoisen näköinen lemmikki. Kissa käveli heitä vastaan turkki täynnä ilmapalloja. Utelias viirusilmä oli käynyt tutkimassa huonetta ja sen staattinen turkki oli kerännyt lattialta ilmapallot mukaansa.

Lemmikinomistajilla oli naurussa pidättelemistä, kun he näkivät kissansa. Kissa käveli ympäriinsä pallojen peittämänä vailla huolen häivää. Perheenjäsenet ovat tunnustaneet, että heidän oli pakko testata, kuinka paljon palloja kissan turkkiin saisi kiinnitettyä ilman, että se häiritsee viirusilmää. Perheen hauska kotivideo osoittaa, että kyse oli yli kymmenestä pallosta.