Nyt se on varmaa! One Direction -tähti jätti poikabändin soolouran vuoksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miljoonat teinitytöt ympäri maailmaa järkyttyivät kuultuaan, että Zayn Malik jätti suositun One Direction -poikabändin. Malik kertoi lähtemisen syyksi, että hän halusi viettää tavallista 22-vuotiaan nuorenmiehen elämää ja olla poissa valokeilasta.

Splash
Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Uusimpien tietojen mukaan tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa ja saattoi olla faneja pehmittämään keksitty syy. Malik nähtiin studiolla yksin vain vuorokausi sen jälkeen, kun mies ilmoitti jättävänsä bändin.

Studion edessä Malikista napatut kuvat aiheuttivat paljon spekulaatiota siitä, onko mies tekemässä jo nyt uutta musiikkia yksin. Malik on paljastanut The Sun -lehdelle Mashable-sivuston mukaan, että hän on todellakin jo aloittelemassa omaa soolouraansa mahtava tiimi taustatukenaan.

Zayn Malik aloittelee omaa soolouraansa Naughty Boy -nimellä tunnetun tuottajagurun kanssa. Naughty Boy on tuottanut muun muassa kansainväliseen supersuosioon nousseen Sam Smithin In The Lonely Hour -nimisen debyyttialbumin, joten hänen ja Malikin yhteistyön odotetaan olevan myös melkoinen menestys.