Benjamin Peltonen keikalle Espanjaan – kappale soi radiossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisen some-tähti Benjaminin musiikkiura on käynnistynyt vauhdilla. Syyskuussa julkaistu debyyttisingle Underdogs on nyt tuonut artistille menestystä Suomen rajojen ulkopuolella, kun kappale on lähtenyt soittoon yhdellä Espanjan suurimmista hittikanavista.

Los 40 Principales -kanavalla on 3,5 miljoonaa kuulijaa. Radiosoitto on poikinut Benjaminille myös ensimmäiset keikat Espanjassa. Toukokuussa Benjamin esiintyy Los 40 Principalesin Primavera Pop -festivaalilla Madridissa ja Barcelonassa maan suurimpien tähtien rinnalla.

– Olen niin fiiliksissä enkä malta odottaa, että pääsen Primavera Popiin! Ulkomailla esiintyminen on yksi suurimmista haaveistani, ja nyt se toteutuu vielä näin nopeasti. Uskomatonta, Benjamin fiilistelee.

Benjamin vietti talvella kuukauden Los Angelesissa työstämässä uutta musiikkia. Kappaleet tullaan kuulemaan myöhemmin tänä keväänä julkaistavalla EP:llä. Kahden viikon päästä 18 vuotta täyttävä Benjamin on viime aikoina raottanut faneille elämäänsä ja levyntekoa Yle Areenassa nähtävässä Alaston päiväkirja -dokumenttisarjassa.