Krapulaisille ikimuistoinen herätys hotellissa – koska sama Suomeen?

Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikassa vietettävä Spring Break on tilaisuus, jota voisi verrata Suomessa esimerkiksi juhannusfestareihin. Viinanhuuruinen lomareissu yhdessä isolla kaveriporukalla on Spring Breakin aikaan enemmänkin sääntö kuin poikkeus ja lomat sisältävätkin yleensä paljon alkoholia ja railakasta juhlimista omanikäisessä nuoressa porukassa.

Rankan juhlinnan jälkeinen aamu voi olla karu ja eräs hotelli on keksinyt tavan pehmentää seuraavan päivän iskua omalla herätysrituaalillaan. Holiday Inn Panama City Beach herättelee opiskelija-asukkinsa Spring Breakin aikaan aina soittamalla ulkona todella lujalla Leijonakuningas-nimisestä piirretystä tunnettua The Circle of Life -kappaletta.

Daily Mail -lehti kertoo hotellin herättäneen nuoret asiakkaansa tällä tavalla jo vuodesta 2012 lähtien. YouTubessa on videoita monilta vuosilta tästä herätysrituaalista, mutta paras ja tunnelmallisin herätys on taltioitu vuonna 2013. Hotellin DJ saa nostettua tunnelman takaisin huippuunsa The Circle of Life -kappaleen avulla ja lisättyä samanikäisten vieraiden viihtyvyyttä hotellissa entisestään.