Peuralauma ilmestyi pihamaalle – sitten koira huomasi tilanteensa tulleen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Maatilanomistaja huomasi pihamaallaan hämmästyttävän näyn. Pihalle oli vaeltanut joukko peuroja. Ennen kuin tilanomistaja ehti kaivaa kameransa esiin oli perheen pieni koira jo mennyt vastaanottamaan vieraat.

Lemmikinomistaja kuvasi videolle koiransa puuhastelut. Peloton yorkshirenterrieri lähestyi peuroja tarkistaakseen millä asialla ne liikkuivat pihalla. Sitten 3-kiloinen koira päätti osoittaa mahtinsa ja lähti ajamaan peuroja takaa.

Pikkukoira osoitti huvittavalla tavalla egonsa suuruuden. Koiranomistajalla oli varmasti naurussa pidättelemistä seuratessaan tilannetta. Peuralauma juoksi pakokauhun vallassa karkuun pientä ja pippurista yorkshirenterrieriä. Koira ilmoitti omalla tavallaan peuroille, että sen reviirillä oli asiaton oleskelu kielletty.