Asunnon myynti-ilmoituksen kuvissa jotain ylimääräistä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Floridalainen isoäiti oli päättänyt laittaa talonsa myyntiin ja hän pyysi apua urakassa lapsiltaan. 86-vuotiaan Yolie Ballin tytär Sandra pohti pitkään kuinka talosta onnistuttaisiin ottamaan kuvia, jotka erottuisivat muiden myynti-ilmoitusten joukosta. Sitten hän keksi hauskan idean.

Sandra ehdotti Yolielle, että hän esiintyisi talosta otetuissa kuvissa. Mummo tarttui haasteeseen ja poseerasi parhaansa mukaan jokaisessa otoksessa. Nainen halusi näyttää kuviensa avulla kuinka viihtyisä koti oli. Isoäiti esiintyi kuvissa rennon arkisissa tilanteissa.

Eräässä kuvassa huumorintajuinen Yolie poseerasi hauskasti oven takaa kurkistaen. Kun Sandra julkaisi netissä kuvat, saivat ne riemastuttavan vastaanoton. Erikoiset myyntikuvat ovat hauskuuttaneet ihmisiä sosiaalisessa mediassa ja myynnissä oleva talo on saanut runsaasti näkyvyyttä.

Myös media kiinnostui ratkiriemukkaista kuvista ja ABC-kanava kertoi Yolien myyntiprojektista sivuillaan. Kotoisat kuvat ovat vedonneet ostajaehdokkaisiin ja näillä näkymin Yolie saanee talonsa myytyä ilman mitään ongelmaa.