Salaiset kansiot -tähti David Duchovny musiikkiuralle – tältä kuulostaa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaisnäyttelijä David Duchovny tunnetaan parhaiten rooleistaan televisiosarjoissa The X-Files, eli Salaiset kansiot, ja Californication. Taannoin tähden uutisoitiin toistavan FBI-agentti Fox Mulderin roolin The X-Filesin tulevissa uusissa jaksoissa.

David Duchovny on mitä ilmeisimmin nykyään kiireinen mies, sillä hän on paljastanut Twitterissä suunnittelevansa uutta aluevaltausta. Näyttelijä on ryhtynyt laulajaksi, ja aikoo julkaista Hell or Highwater -nimisen albuminsa 12. toukokuuta ThinkSay -levy-yhtiön kautta. Hell or Highwater -kappaleen video on jo nähtävissä Youtubessa.

Salaiset kansiot -sarjaa esitettiin Yhdysvalloissa vuosina 1993-2002, ja se voitti yhteensä 16 Emmy-palkintoa. David Duchovny on Salaisten kansioiden jälkeen esittänyt naisiin ja viinaan menevää Hank Moodya suositussa Californication-sarjassa. Näyttelijä on mukana myös tulevassa Aquarius-sarjassa.