Vauva tyrmistyi näkemästään – isä käyttäytyi kuin vauva

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vauvat ovat ihmeissään kaikesta uudesta näkemästään ja kuulemastaan. He haluavat tunnustella pienenä kaikkea ja yleensä se, millä tunnustellaan on suu. Suuhun laitetaan kaikki lattialla oleva leluista koiran puruluihin ja kukkamultaan. Nyt eräs isä sai lapsensa hämmästymään tekemällä vauvansa kanssa samaa askaretta.

Isä on julkaissut itsestään ja vauvastaan hauskan videon YouTube-kanavalleen, jossa hän saa lapsensa pään pyörälle. Videolla isä pitelee vauvaa sylissään ja lapsi on lempipuuhissaan rypistelemässä ja maistelemassa mukavasti rapisevaa tyhjää vesipulloa. Isä haluaa kokeilla mitä tapahtuu, kun hän tekee samoin.

Isä nappaa myös tyhjän vesipullon käteensä ja alkaa maistelemaan sitä ja puristelemaan samalla tavalla kuin vauvansa. Lapsi katselee isää hämmästyneenä. Katse tarkoittaa joko sitä, että vauva haluaa ihmetellä isän kanssa kummallista vesipulloa tai sitten sitä, että se kummastelee miksi ihmeessä isä syö vesipulloa.