Kulkukoirat piirittivät kissan – sitten alkoi tapahtua!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kadulla parveilevat kulkukoirat olivat ottaneet yksinäisen kissan silmätikukseen. Koirat lähestyivät kissaa hännät heiluen yrittäen haastaa sitä leikkiin. Sivusta seuranneen nuorukaisen kameraan on taltioitunut hetki, jolloin kissalla meni hermot koirien puuhasteluihin.

Viirusilmä pyöristi selkänsä uhmakkaana ja sen karvat nousivat pystyyn. Sitten kissa hyökkäsi pelottomana koirien kimppuun. Karvakuonot säikähtivät pienen kissan hyökkäämistä ja ne perääntyivät häntä koipien välissä.

Pieni kissa onnistui pitämään viisi kulkukoiraa loitolla uhkaavalla käytöksellään. Osa koirista luovutti leikin kesken ja poistui taka-alalle. Yksi koirista yritti lähestyä kissaa uudelleen leikit mielessään, mutta joutui lopulta perääntymään. Kyntensä näyttänyt pikkukissa oli päihittänyt lauman kulkukoiria.