Miehen auto väkisin hinaukseen – painoi sitten kaasun pohjaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Autonsa hinaamista vastusteleva kuljettaja oli päättänyt ottaa ohjat omiin käsiinsä Chicagossa. Sivulliset olivat havahtuneet kadulta kantautuneeseen mekkalaan ja heille oli selvinnyt, että hinausauton kuljettaja väitteli kiivaasti hinattavan auton kuljettajan kanssa.

Eräs sivullisista alkoi kuvata uhkaavan näköistä tilannetta videolle. Kuljettaja nousi autonsa kyytiin estääkseen hinauspalvelun toimet. Kuski käynnisti autonsa ja painoi voimakkaasti kaasupoljinta. Hinausteline antoi heti periksi ja auton renkaat kierähtivät irti lukoista.

Vapauduttuaan telineestä kuljettaja päätti kaasuttaa tiehensä. Sivusta seuranneet katselivat hämmentyneinä kuljettajan toimia. Ehkä kuskin idea oli sillä hetkellä hyvä, mutta hinausauton kyydistä karkaaminen varmasti poiki myöhemmin suuret sakot tai jopa vierailun putkassa.