Järjetön tapaus valvontakamerassa – nainen ulosti sairaalan aulaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa leviää paljon videoita ihmisistä, jotka ovat jääneet valvontakameroiden tallentamiksi hoitaessaan tarpeensa yleisillä paikoilla. Kerroimme aiemmin kaupan sisälle ulostaneesta naisesta ja bussipysäkillä ulostaneesta miehestä, ja näillä tapauksille näyttäisi seuraavan jälleen jatkoa.

Verkossa on lähtenyt leviämään valvontakameranauha, jossa mustaan kaapuun pukeutunut nainen ulostaa rakennuksen käytävälle. The Mirror -lehti kertoo tapauksen sattuneen Istanbulissa sairaalassa. Ilmeisesti naiselle oli tullut niin kova hätä, että hän ei ehtinyt tai jaksanut lähteä etsimään sairaalasta lähintä yleistä vessaa, jollainen paikanpäältä olisi varmasti löytynyt.

Nainen menee vilkkaan hissin edustalta hieman sivumpaan nurkan taa, siirtää hieman kaavun helmaa ja alkaa tekemään toimitustaan. Nainen vilkuilee tavallisesti ympärilleen samalla, kun hän ulostaa lattialle. Kun hän on valmis, hän vain siirtyy ulostekasan viereltä pois ja jatkaa matkaansa kuin mitään ei olisi tapahtunut.