Selfie-kepit jäävät historiaan – nyt tulevat selfie-kengät!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Selfie-kuvat ovat tulleet jäädäkseen. Itsensä kuvaamisesta on tullut erilaisten sosiaalisten medioiden, kuten Instagramin, myötä monille osa arkipäivää. Selfie-kuvan ottamiseen on olemassa nykyään viime joulun lahjahitiksi noussut selfie-keppi, jolla kuvia voi ottaa kauempaa ja paremmasta kuvakulmasta.

Nyt Miz Mooz -niminen newyorkilainen kenkäyritys on nähnyt oman mahdollisuutensa astua apuun. Miz Mooz on alkanut valmistaa Selfie Shoes -kenkiä, joilla itsestään pystyy ottamaan kätevästi kuvia. Korkokengän kärjessä on aukko, johon puhelin mahtuu ja kengän sisällä on kuvanottonappi, jota pystyy painamaan isovarpaalla.

Selfie-kenkien avulla pystyy ottamaan kuvan niin, että kumpikin käsi on vapaana. Täytyy vain nostaa jalka haluamalleen tasolle ottaakseen kuva. Miz Mooz on julkaissut Selfie Shoes -mainoksen epäilyttävän lähellä aprillipäivää, mutta selfie-kuvien kultakautta elettäessä mikä tahansa on mahdollista. Kengät näyttävät pitkän kärkensä vuoksi kieltämättä melko huvittavilta.