Sokea nainen meikkaa uskomattomalla tarkkuudella

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suurimmalle osalle naisista meikkaaminen on arkinen asia ja osa jokapäiväisiä aamurutiineja. Meikkaamista helpottaakseen monet värjäävät kulmakarvojaan ja ripsiään tai tekevät erilaisia kestopigmentointeja, joiden avulla väri saadaan pysymään ihossa yhdestä kolmeen vuoteen.

Meikkaaminen voi monen mielestä tuntua raskaalta, ärsyttävältä tai vaivalloiselta. Moni ei varmasti voisi kuvitellakaan, millaista meikkaaminen olisi jos se pitäisi tehdä sokkona. Christine Ha tietää, millaista sokeana meikkaaminen on ja kokeekin sen joka päivä.

YouTube-videolla Ha näyttää, miten hän meikkaa arkisen päivämeikkinsä ilman näkökykyä. Christine Ha laittaa meikkipuuteria, ripsiväriä ja hän jopa taivuttaa ripsiään taivuttimella. Naisen arkimeikkiin kuuluu myös poskipuna, kajaali ja huulipunan laittaminen. Ha saa tehtyä meikkinsä siististi ja tarkasti.

Muutama vuosi sitten sosiaalisessa mediassa kiersi haaste, joka sai kauneusbloggaajat tekemään meikkinsä pimeässä ilman peiliä. Lopputulokset olivat hieman eri luokkaa kuin tämä ja monien kasvot näyttivätkin siltä, kuin taaperot olisivat meikanneet heidät.