Suomen suosituimmat koirien nimet listattiin – Top 10 uusiutui selvästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin koira-alan verkkomedia Kuono.fi selvitti taannoin mitkä olivat Suomen suosituimmat koirien nimet. Nyt selvitys uusittiin, ja vuoden 2015 tulokset on julkistettu. Kuonon mukaan suosituimpien koirien nimien Top 10 -listalla puolet paikoista menivät uusiksi.

Suomen suosituimpana koirannimenä jatkaa Luna. Toiseksi sijoittui viime vuoden kolmonen Nelli, ja kolmanneksi viime vuoden kakkonen Bella. Viiden suosituimman nimen joukossa ovat niiden lisäksi myös Remu ja uutena tulokkaana kärkipäähän noussut Alma. Kymmenen joukkoon nousivat niin ikään uusina Minni, Roope, Sulo, Väinö ja Nupu.

Kuono keräsi alunperin koirien nimiä peräti 30.000 kappaletta, joten suosituimmat nimet on rankattu todella laajasta aineistosta. Maalis-huhtikuussa 2015 koirien nimiä ilmoitettiin kyselyssä 3.000 kappaletta.

Suomen suosituimmat koirannimet vuonna 2015:

1. Luna (1.)2. Nelli (3.)3. Bella (2.)4. Remu (4.)5. Alma (-)6. Minni (-)7. Roope (-)8. Sulo (-)9. Väinö (-)10. Nuppu (-)