WC-istuin Applen tyyliin – yksinkertainen on kaunista?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Teknologiajätti Applen tuotteet nauttivat hurjasta suosiosta. Jotkut rakastavat yhtiötä ja sen tuotteita niin paljon, että heidän kohdallaan on alettu puhumaan suoranaisesta Apple-kultista. Nyt innokkaimmat Apple-fanit voivat ostaa myös samaan sarjan kuuluvan wc-istuimen.

Design-yhtiö Pinkhouse on lanseerannut Macbook-tietokoneen inspiroiman wc-istuimen ja kannen. Puisen istuimen päällä kelpaa varmasti näppäillä iPhoneaan. Kyseessä on vahvasti riisuttu malli, mikä viitannee Applen taannoin esittelemiin uusiin kannettaviin tietokoneisiin, joista muun muassa USB-portit oli yllättäen poistettu kokonaan.

Kuten esikuvina toimivat teknologiajätin tuotteet, myös Pinkhousen vessan istuin ja kansi eivät ole markkinoiden halvimmasta päästä. Hintaa tuotteella on 850 dollaria, eli noin 790 euroa.