WC-istuin Applen tyyliin – yksinkertainen on kaunista?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Teknologiajätti Applen tuotteet nauttivat hurjasta suosiosta. Jotkut rakastavat yhtiötä ja sen tuotteita niin paljon, että heidän kohdallaan on alettu puhumaan suoranaisesta Apple-kultista. Nyt innokkaimmat Apple-fanit voivat ostaa myös samaan sarjan kuuluvan wc-istuimen.

Design-yhtiö Pinkhouse on lanseerannut Macbook-tietokoneen inspiroiman wc-istuimen ja kannen. Puisen istuimen päällä kelpaa varmasti näppäillä iPhoneaan. Kyseessä on vahvasti riisuttu malli, mikä viitannee Applen taannoin esittelemiin uusiin kannettaviin tietokoneisiin, joista muun muassa USB-portit oli yllättäen poistettu kokonaan.

Kuten esikuvina toimivat teknologiajätin tuotteet, myös Pinkhousen vessan istuin ja kansi eivät ole markkinoiden halvimmasta päästä. Hintaa tuotteella on 850 dollaria, eli noin 790 euroa.

Uusimmat