Aprillipilalla karmaiseva seuraus – asunto tuhoutui tulipalossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aprillipäivää vietetään joka vuosi 1. huhtikuuta. Päivän teemaan kuuluu, että ihmiset keksivät erilaisia lähipiiriinsä kohdistuvia jekkuja, huijauksia ja käytännön piloja. Joskus temput saattavat kuitenkin johtaa odottamattomiin ja ikäviin seurauksiin.

Michiganin yliopistossa opiskelevat nuoret naiset päättivät jekuttaa kämppäkaveriaan heittämällä tämän honeeseen pienen ilotulitteen. Valitettavasti räjähde putosi suoraan asukkaan pyykkikoriin. Korissa olleet vaatteet syttyivät tuleen, ja pian palo alkoi levitä.

Tytöt yrittivät etsiä talosta käsiinsä sammutinta, mutta palo ehti levitä nopeasti koko huoneistoon. Paikallisen Fox 17 -uutiskanavan mukaan paikalle hälytetty palokunta onnistui evakuoimaan rakennuksen asukkaat, ja ihmisuhreilta vältyttiin.

Pilan tekijät eivät todennäköisesti saa syytteitä tapauksesta, mutta rakennuksen omistaja aikoo vaatia heiltä korvauksia tuhoista. Allendalen palolaitoksessa työskentelevän David Peltonin mukaan kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun hänet on hälytetty sammuttamaan aprillipilasta johtunutta tulipaloa.