Darude YouTuben aprillipilan tähtenä – joka videossa Darude-nappi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Darude teki eilisen aprillipäivän kunniaksi historiallista yhteistyötä videopalvelu YouTuben kanssa. YouTube on jo kahdeksan vuoden ajan tehnyt palvelussaan suuren suosion saavuttaneita aprillipäivän piloja, ja tällä kertaa mukaan pyydettiin suomalainen supertähti Darude.

Moninkertaista platinaa myyneen artistin hittikappale Sandstorm oli piilotettu hauskoilla eri tavoilla YouTuben sisälle ja palvelu haluasi kappaleen myötä juhlistaa myös elektronisen musiikin suosiota. Tarkoituksena oli tuoda aprillipäivän kunniaksi huumoria videopalvelun käyttäjille.

Daruden ajaton klassikko Sandstorm on yksi kaikkien aikojen merkityksellisimmistä dancekappaleista maailmalla. Jättihitti on soinut niin suurilla televisiokanavilla kuin Hollywood-elokuvissakin. Kulttimaineen saavuttanut Sandstorm on viime vuosina vain kasvattanut suosiotaan. Sitä on soitettu urheilutapahtumissa olympialaisia ja MM-kilpailuja myöden ja kappale on kuultu Hondan, PlayStationin ja Niken mainoksissa.

Darude julkaisi 20. maaliskuuta Beautiful Alien feat. AI AM –kappaleen, joka nousi suoraan iTunesin ykkössijalle. Warner Music julkaisee kappaleen maailmanlaajuisesti 10. huhtikuuta.