Sean Pennin tytär on tyrmäävä kaunotar – tästä neidosta kuullaan vielä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Oscar-voittaja Sean Penn erosi muutama vuosi sitten vaimostaan Robin Wrightista, minkä jälkeen hän seurusteli muun muassa näyttelijäkaunotar Scarlett Johanssonin kanssa. Sean Pennillä on tytär Dylan Penn, jonka äiti on näyttelijätär Robin Wright.

Sean Pennin 23-vuotias tytär yrittää useiden muiden Hollywood-tähtien jälkikasvun tapaan kokeilla uraa mallina. Vaaleaverikkö nähtiin viime vuonna Treats-lehden kannessa alastomana, peittäen intiimialueensa käsivarsillaan ja karvaisella käsilaukulla. Eilen Dylan Penn kuvattiin Chanelin järjestämässä Paris-Salzburg -näytöksessä.

Poptähti Madonnan kanssa aiemmin seurustellut näyttelijä-ohjaaja Sean Penn tunnetaan pääasiassa ihmissuhteidensa kautta, sillä hänellä ei ole ollut kovin paljon onnea niiden kanssa. Sean Penn on suomalaisen Peter Franzénin vastanäyttelijänä ensi vuonna ilmestyvässä The Gunman -toimintaelokuvassa.