Nicki Minaj ensi kesänä Summer Upin päätähdeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lahdessa 3. – 4. heinäkuuta järjestettävä urbaanin musiikin festivaali Summer Up on julkaissut ohjelmistonsa. Lahden Mukkulan rannassa päästään nauttimaan naiskauneudesta, kun hiphopin kuningatar Nicki Minaj saapuu festivaalin pääesiintyjäksi.

Muodokkaista kurveistaan ja räväkästä tyylistään tunnettu Nicki Minaj on yksi suurimmista kansainvälisistä naisartisteista. Hänen hitteihinsä lukeutuvat muun muassa kappaleet Superbass, Starships sekä viime vuoden katsotuimpien musiikkivideoiden joukkoon heittämällä mennyt Anaconda. Yhteen laskettuna kaikkia videoita on katsottu Youtubessa lähes huikeat kolme miljardia kertaa.

Festivaalilla nähdään lisäksi yhdysvaltalaisten veljesten Swae Leen ja Slim Jimmyn muodostama rap-duo Rae Sremmurd, joka tunnetaan parhaiten Billboard –listalle päässeestä No Type -singlestä. Nicki Minaj ja Rae Sremmurd esiintyvät festivaalin aloituspäivänä perjantaina.

Maailmantähtien lisäksi Summer Up –festivaalissa nähdään myös Suomen suosituimmat urbaanin musiikin tähdet. Tänä vuonna luvassa on ennätysmäärä ainutlaatuisia yhteiskeikkoja, kuten JVG:n ja Tippa-T:n yhteisshow, Teflon Brothersin, Ruger Hauerin, Heikki Kuulan ja Paperi T:n yhteisshow, Ruudolfin & Karri Koiran, Musta Barbaarin, Jusufin ja Särren yhteisshow, Aivovuodon, Kridlokin ja Tuuttimörön yhteisshow sekä Mäkin, Kuben ja Adi L Haslan yhteisshow.

Muita kotimaisia kiinnityksiä ovat Hartwall Areenan kahdesti loppuunmyynyt Elastinen, Emma-palkitut Robin ja Kasmir, Mikael Gabriel, Brädi, Uniikki, Atomirotta, Aste, Redrama, Asa, Majuri, Raappana & Puppa – J sekä Nopsajalka.