Nicki Minaj peppu paljaana – asu ei jättänyt mielikuvituksen varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Naisräppäri Nicki Minaj on julkaissut sosiaalisessa mediassa rohkeita selfieitä, joissa naisen povi näyttäisi olevan suuressa roolissa. Tarkkasilmäiset fanit huomasivat, että paljastavat kuvat olivat seurausta julkisesta sanasodasta naisen exän kanssa.

Nyt Nicki on kuvattu esiintymässä rohkeassa läpinäkyvässä asussa Dublinissa, Irlannissa. Popkaunotar on parhaillaan Pink Print -kiertueellaan, jonka puitteissa hänet nähdään esiintymässä tavallistakin rohkeammissa asuissa, jotka eivät jätä juuri mielikuvitukselle sijaa.

Ensi kesänä Suomeen saapuva Nicki Minaj erosi viime vuoden marraskuussa pitkäaikaisesta poikaystävästään. Nicki kirjoitti sittemmin sosiaalisessa mediassa exälleen tarkoitetun viestin, jossa hän mainitsi miehen menettäneen kaiken sen, mitä hän elämässään piti suuressa arvossa. Viestin julkaisun jälkeen neitokainen lisäsi rintavakoaan korostavia kuvia Instagramiinsa.