Terassilla odottamaton vieras – pesukarhu söi kissanruoat

Viihdeuutiset · Annika Kela

Hyväsydäminen kissanomistaja oli vienyt terassilleen ruokakupin, jossa oli naapurustossa vaeltaville kissoille ruokaa ja juotavaa. Eräänä päivänä talon asukas havaitsi terassilla jotain erikoista. Kissa käyttäytyi epäilyttävästi, sillä pihamaalle oli vaeltanut odottamaton vieras.

Terassilla ruokailevan kissan rauha rikkoutui, kun aidan vierestä putkahti esiin pesukarhu. Se oli määrätietoisesti tullut ruokakupille nauttimaan ateriasta. Kissa hermostui tunkeilijalle ja läimäisi sitä vihaisena tassullaan.

Nälkäinen pesukarhu ei välittänyt suuttuneesta kissasta, sillä sitä kiinnosti ainoastaan ruoalla herkuttelu. Kissa ei voinut tehdä muuta kuin luovuttaa, sillä pesukarhu oli sitä kookkaampi. Viirusilmä joutui katsomaan vierestä kuinka ahmatti popsi suihinsa sen ruoan.