Pikkupoika leikki karhun kanssa – vain lasiseinä erotti

Viihdeuutiset · Annika Kela

Perhe oli lähtenyt viettämään päiväänsä paikalliseen eläintarhaan. Karhujen aitauksessa pikkupoika huomasi hellyttävän näyn. Yksi karhuista oli pulahtanut veteen ja nautti kylpyhetkestään aivan aitauksen lasiseinän vieressä.

Rohkea pikkupoika lähestyi karhua ja yritti kommunikoida sen kanssa lasin takaa. Perheenisä kuvasi pojan ja karhun kohtaamisen videolle. Kun poika kääntyi katsomaan kohti kameraa, avasi karhu suunsa ja näytti siltä, kuin se olisi halunnut maistaa eläintarhan vierasta.

Lopulta karhu innostui kiehnäämään lasin takana ja vaikutti siltä, kuin se olisi halunnut hieroa selkäänsä poikaa vasten. Pienen pojan ja karhun suloinen leikkihetki on ilahduttavaa katseltavaa. Eläintarhapäivän aikana poika oppi varmasti mielenkiintoisia asioita karhuista ja muistoksi kohtaamisesta jäi hassu kotivideo leikkihetkestä karhun kanssa.