Pikkutyttö kiinni sotkemisesta – uskomaton tarina selitykseksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pikkutyttö oli ajautunut tukalaan tilanteeseen tullessaan syytetyksi perheen uuden sohva sotkemisesta. Perheenäiti oli tiukasti kieltänyt perheenjäseniä syömästä ruokaa olohuoneessa, sillä sohvat olivat aivan uudet. Eräänä iltana sohvan käsinojalta löytyi kuitenkin ruokatahra.

Pikkutyttö ei halunnut myöntää syyllisyyttään ja keksi mielikuvituksellisen tarinan, joka selitti, mistä tahra oli tullut. Perheenäiti kuvasi tytön kertomuksen videolle. Hulvattomalla videolla pieni tyttö kertoi äidilleen, että lemmikkikissa oli sotkun takana.

Tyttö kertoi, että hän oli nähnyt kissan nousevan ruokapöydälle herkuttelemaan tytön ruoalla. Kissan suupieliin oli tarttunut ruokaa ja se oli juossut olohuoneeseen pyyhkimään suupielensä sohvaan. Pikkutyttö täsmensi, että sen jälkeen kissa pyyhki itsensä myös äidin paitaan hänen huomaamattaan.

Pikkuneidin tarina oli niin mielikuvituksellinen, ettei äiti voinut olla hänelle vihainen. Äiti pyysi tytärtään pitämään kissalle puhuttelun, jossa hän muistuttaisi syyllistä siitä, ettei sohvalla saa syödä ruokaa.