Tässä vasta aprillipila! Rihanna ilmestyi sänkyyn keskellä yötä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jimmy Kimmel Live -keskusteluohjelman juontaja on tunnettu siitä, että hän pitää pilailemisesta julkkisten ja ihan tavallistenkin kadulla tallaajien kustannuksella. Rihanna päätti antaa Jimmy Kimmelille takaisin samalla mitalla.

Poptähti onnistui nimittäin yllättämään Kimmelin sängystä keskellä yötä. Rihanna teki aprillipäivän kunniaksi pienen pilan Jimmy Kimmelille miehen vaimon avustuksella.

Mies nukkui yöllä sikeästi omassa sängyssään eikä hänellä ollut aavistustakaan siitä, että hän tulisi saamaan pian yllätysvierailun Rihannalta. Rihanna tuotiin autolla miehen talon eteen ja Kimmelin vaimo päästi poptähden kuvausryhmineen sisälle.

Rihanna asteli sisään makuuhuoneeseen ja herätti juontajan kovaäänisesti. Rihanna esitti makuuhuoneessa uutta Bitch Better Have My Money -nimistä kappalettaan ja heitti rahaa Jimmy Kimmelin päälle. Rihanna meni vielä hyppimään miehen sängylle ja osoitteli häntä taskulampulla suoraan silmiin.