Karitsalla ihmiskasvot – erikoinen luonnonoikku ihmetyttää Venäjällä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Internetin eläinvideoissa on totuttu näkemään toinen toistaan söpömpiä lemmikki- ja kotieläimiä hauskoissa puuhissaan. Kaikki eläimet eivät kuitenkaan nouse tähdiksi söpöydensä ansiosta, vaan joukkoon mahtuu myös oudolla ulkonäöllään hämmästyttäviä otuksia.

Liveleakin tuoreella videolla tavataan Venäjän Dagestanissa sijaitsevassa Chirkan kylässä epämuodostuneena syntynyt lammas. Karitsa näyttää hieman siltä, kuin sillä olisi ihmisen kasvot. Eläin myös ääntelee lampaalle epätyypillisellä tavalla.

Epätavallisen karitsan syntymä tuli Daily Mail -lehden mukaan järkytyksenä lammasfarmari Blasius Lavrentieville. Mies oli odottanut palkintolampaansa synnyttävän jälkikasvua, mutta eläimen odottamaton ulkonäkö tuli hänelle shokkina.

– Meillä on takanamme rankka talvi, joten olin iloinen huomatessani lampaan olevan raskaana. Se tarkoitti että voisimme myydä karitsat ja ansaita vähän rahaa. Kun menin katsomaan miten synnytys etenee, olin kuitenkin vähällä kuolla, Blasius Lavrentiev avautuu Daily Mail -lehden mukaan.