Kallis moka visailuohjelmassa – avustaja auttoi vahingossa kilpailijaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yksi tunnetuimmista visailuohjelmista on Mitä maksaa? -formaatti. Kuuluisassa tietovisassa arvaillaan tavaroiden hintoja ja mikäli kilpailija osuu oikeaan, hän voittaa tavaran itselleen. Yhdysvalloissa esitetyssä tietovisassa nähtiin äskettäin huvittava moka.

Tietovisan juontaja esitti kilpailijalle kysymyksen auton hinnasta ja kilpailijalle esitettiin vaihtoehdot. Ohjelman avustaja toi hinnat kilpailijan eteen ja odotti naiselta vastausta. Kilpailijan arvaama hinta osoittautui vääräksi vastaukseksi. Kun avustaja paljasti hinnan alla olevan tekstin, otti hän epähuomioissaan myös toisen hintalapuista pois.

Avustaja paljasti mikä auton hinta oikeasti oli. Kaunottaren mokailusta hämmentynyt juontaja totesi, että avustajan ansiosta kilpailija voitti auton. Lähetyksessä nähty moka on hauskuuttanut ihmisiä ympäri maailman. Avustajaa silminnähden nolotti, kun hän tajusi mitä hän oli juuri mennyt tekemään.