Kaunottaret autossa – tällä kertaa jopa alasti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

SketchSHE-nimellä toimiva tyttötrio sai paljon huomiota osakseen, kun kaunottaret tekivät Bohemian Rhapsody -hitistä oman versionsa nimeltä Bohemian Carsody. Videolla naisten ulkonäkö ja muodokkuus taisi viedä monen huomion itse koreografiasta, koska naiset koskettelivat vartaloaan ja rintojaan useaan otteeseen.

Nyt SketchSHE on palannut uudella Mime Through Time -nimisellä videolla, jossa naiset esittävät eri aikakausien musiikkityylejä ja muotivirtauksia. Naiset esittävät autossa muun muassa Elvistä, Nirvanaa, The Beatlesia, Britney Spearsia ja Beyoncea.

Videolla naisten keksimät koreografiat ja esitys kappaleisiin on jälleen suuressa osassa. Tällä kertaa huomio naisten kauniista ulkonäöstä ja kurvikkaista muodoista keskittyy myös vaihtuviin esiintymisasuihin, joihin naiset ovat panostaneet. Poptähtien asut ovat pienentyneet ja vähentyneet ajan saatossa ja video loppuukin osuvasti Miley Cyrusin kappaleeseen, jossa naiset ovatkin jo täysin alasti.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.