Koiran tervehdys vailla vertaa – sarjanuolija vauhdissa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Koiranomistaja oli ollut matkoilla kaksi viikkoa ja sitten oli aika palata kotiin. Kotona häntä odotti perheen lisäksi neljäkuukautinen koiranpentu. Yksi perheenjäsenistä on kuvannut hellyttävän jälleenkohtaamisen videolle.

Koiranpentu meni ilosta sekaisin nähdessään omistajansa palanneen. Pieni hännänheiluttaja pyrki omistajansa syliin ja sitten, kun mies nosti sen ylös, ryhtyi se nuolemaan omistajansa kasvoja. Mies oli saamastaan vastaanotosta kiitollinen ja halasi koiraa hellästi.

Pian isäntä huomasi, että koira oli vasta päässyt vauhtiin. Nuolaisuille ei ollut tulla loppua. Mies yritti kääntää päänsä pois ja kertoa koiralleen, että suukkoja oli saatu jo tarpeeksi. Mikään ei riittänyt koiranpennulle, joka paljastui varsinaiseksi sarjanuolaisijaksi. Hassu video tuo hymyn huulille.