Kourtney Kardashianin vauva sulattaa sydämet

Viihdeuutiset · Annika Kela

Realitytähti Kourtney Kardashian sai puolisonsa Scott Disickin kanssa kolme kuukautta sitten perheenlisäystä. Tähtönen julkaisi Instagramissa suloisen kuvan parin pienestä pojasta Reign Aston Disickista.

Kuvassa lapsukainen makaa tyytyväisenä pehmeän karvamaton päällä. Reign on tullut vanhempiinsa ja hän on aivan isoveljensä Masonin näköinen. Kourtney ei ole aiemmin julkaissut pienokaisesta kuvia ja ilmeisesti hän koki, että nyt oli aika esitellä poika julkisesti.

Daily Mail -lehden mukaan Reign on syntynyt samana päivänä kuin hänen veljensä. Mason varmasti odottaa innolla, että pienokainen varttuu ja he pääsevät leikkimään keskenään. Aivan kuten Reignin sisarukset, myös tämä pikkumies tulee todennäköisesti varttumaan kameroiden edessä.

My little turtle dove angel baby boy Reign Aston Disick.

Kuva, jonka Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) julkaisi