Kristin Cavallari esitteli upean bikinivartalonsa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Realitytähtenä ja juontajana tunnettu Kristin Cavallari julkaisi Instagramissaan ihastuttavan kuvan rantalomastaan. Neitokainen nautti helteisestä kelistä rannalla paistatellen. Tähtönen oli lähtenyt perheensä kanssa rantaloman viettoon.

Kaunottaren julkaisemassa kuvassa Cavallari kävelee rannalla poikansa Camdenin kanssa. Kristinin upea bikinivartalo ei jää keneltäkään huomaamatta. Daily Mail -lehden mukaan kaunokainen on ryhtynyt kuntoiluprojektiin, jonka päämääränä on erityisesti lihasmassan kasvattaminen.

Tähtönen on kertonut olevansa omasta mielestään liian hoikka ja hän haluaisi vartaloonsa enemmän massaa ja kurveja. Personal trainerin avustuksella Cavallari tulee varmasti pääsemään tavoitteeseensa, joka on entistäkin upeampi figuuri.

Paradise with my boys

Kuva, jonka Kristin Cavallari (@kristincavallari) julkaisi