Mies tökki anakondaa kepillä – ei olisi kannattanut!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Tropiikin keskellä retkeillyt mies näki vedessä jotain mielenkiintoista. Veden rajassa tapahtui liikettä ja mies huomasi, että häntä tuijotti vedestä jonkilainen matelija. Mies ei tiennyt mistä oli kyse, mutta halusi uteliaana ottaa asiasta selvää.

Hän tarttui pitkään keppiin ja lähestyi matelijaa. Mies päätti kuvata tutkimusretkensä videolle siltä varalta, että vedestä löytyisikin jotain kiehtovaa. Pian retkeilijä huomasi, että hän oli tökkinyt kepillä valtavaa anakondaa. Käärmeen pää erottui vedestä ja mies oli tökkinyt suoraa sitä silmien väliin.

Anakonda ei ollut mielissään saamastaan kohtelusta ja hyökkäsi vedestä miehen kimppuun. Videolle on taltoitinut miehen kauhistunut karjaisu. Onneksi retkeilijä onnistui perääntymään loukkaantumatta. Jättimäinen käärme vetäytyi takaisin veteen. Muutaman vuoden takainen video on kuin osa kauhuelokuvaa. Jos tropiikissa törmää tunnistamattomaan näkyyn, sen tökkiminen kepillä on vähintäänkin huono idea.