Nainen halusi pussailla tuntemattomien kanssa – näin siinä kävi!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Humoristisista nettivideoistaan tunnettu komedienne Farah Brook on julkaissut netissä hauskan piilokameravideon, jossa hän yrittää pusutella tuntemattomien kanssa. Neitokainen oli valmistautunut koitokseensa New Yorkin Grand Central -asemalla.

Video osoittaa, että tehtävä ei ollut niin helppo kuin luulisi. Onnistuakseen suukottelussa naisen täytyi saada vastakaikua toiselta osapuolelta. Neitokainen lähestyi ihmisiä asemalla kysellen reittiohjeita tuntemattomilta. Sitten hän heittäytyi suutelevaan asentoon toivoen saavansa vastauksen suudelman muodossa.

Huvittavassa videossa esiintyneet sivulliset olivat kiusaantuneita naisen oudosta tarpeesta saada suukkoja. Brookin käytös leimattiin heti epäilyttäväksi ja monet jopa säikähtivät naisen suukotteluyrityksiä. Lopulta Farah onnistui saamaan suudelman nuorelta mieheltä.