Pässi pahassa pulassa – lenkkeilijä pelasti

Viihdeuutiset · Annika Kela

Koninin kaupungin kupeessa sijaitsevassa metsässä lenkkeillyt mies havahtui puiden keskeltä kantautuviin ääniin. Puolalaismies huomasi metsässä hätääntyneen muflonin, joka oli jäänyt sarvestaan kiinni puuhun.

Hyväsydäminen lenkkeilijä Krystof Wlodarczyk päätti auttaa pinteeseen joutunutta villiä pässiä. Muflonin pelastusoperaatio on kuvattu videolle. Wlodarczyk lähestyi varoen säikähtänyttä eläintä vältellen jyräämäksi tulemista. Daily Mail -lehden mukaan mies yritti ensin katkaista ohuen puunrungon, mutta yritys epäonnistui.

Sitten Krystof päätteli, että tilanteessa ei auttanut muu kuin ”tarttua muflonia sarvista”. Jännittävä hetki on taltioitunut videolle ja kuin ihmeen kaupalla mies onnistui auttamaan lampaan vapaaksi. Säikähtynyt mufloni ei jäänyt turhia kiittelemään, vaan säntäsi täyttä vauhtia metsän siimekseen. Lenkkeilijä päästi onnistuneen pelastusoperaation kunniaksi voiton huudahduksen. Päivän hyvä työ oli tehty ilahduttavin seurauksin.