Stephanie Pratt poseeraa miestenlehden kannessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Realitytähti Spencer Prattin pikkusisko Stephanie Pratt on tehnyt itseään tutuksi julkisuudessa jo muutaman vuoden ajan. Isosiskonsa tapaan nainen on tuttu näky realitysarjoista, kuten The Hills, Made in CHelsea ja Celebrity Big Brother.

stephaniepratt03042015

Nyt 28-vuotias realityjulkkis nähdään poseeraamassa FHM-miestenlehden kannessa. Stephanie Pratt nähdään otoksessa riisuuntuneena yläosattomiin, jaloissaan mustat nylon-sukkahousut.

Stephanie Pratt on nähty televisiossa muiden muassa The Hills ja I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here! -realitysarjoissa. Eläinsuojelujärjestö PETA on käyttänyt jo vuosien ajan kampanjoissaan alastomaksi riisuttuja julkkiskaunottaria. Viime vuonna myös Pratt poseerasi nakukuvassa hyvän asian puolesta. Hänen lisäkseen kuvissa ovat riisuneet muiden muassa Eva Mendes, Joanna Krupa, Pamela Anderson, Jayde Nicole, Kim Kardashian, Bethenny Frankel, Keeley Hazell ja Christian Serratos.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash