Like a Boss! Autoilija kuvasi maailman cooleimman koiran

Viihdeuutiset · Annika Kela

Erään autoilijan matkanteko sai piristävän käänteen, kun hän näki viereisessä autossa huvittavan ilmestyksen. Etupenkillä istui koira, joka nautti täysin rinnoin auton kyydistä. Koira oli saanut päähänsä aurinkolasit, jottei ikkunasta tuleva ilmavirta sattuisi sitä silmiin.

Koira istuskeli penkillä ihmisen tavoin ja nautti rentona saamastaan kyydistä. Kun autoilija kurvasi koiran viereen, kääntyi se katsomaan suoraan kohti häntä. Koiran ilme näyttää etäisesti siltä kuin se hymyilisi toiselle autoilijalle.

Autoilijan kyydissä istuskellut kaveri kuvasi tilanteen videolle ja hauska video julkaistiin netissä. Videolla nähdyn karvakuonon hermoja ei kiristänyt liikenteessä mikään ja sen rennosta matkailutyylistä voisivat monet ottaa mallia. Kun liikenteessä ei ole kiire minnekään voi ottaa rennosti ja nauttia matkasta.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.