Koirien riemulla ei rajaa – talviturkki sai kertaheitolla kyytiä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Aurinkoiset kelit olivat houkutelleet ihmiset ulkoilemaan koiriensa kanssa Saksassa. Veden äärelle saapuneet koiranomistajat pian havahtuivat siihen, että koirat innostuivat telmimään vedessä. Eräs koiranomistaja on kuvannut talviturkin kastamisesta hauskan videon.

Vaikka vesi oli vielä kylmää, ei se estänyt riehaantuneita koiria säntäilemästä veteen. Koira toisensa jälkeen uskaltautui veteen leikkimään. Vaikutti siltä, että viileä vesi antoi koirille virtapiikin ja niiden täytyi juoksennella ympäriinsä uimisen jälkeen, jotta niille tulisi jälleen lämmin.

Kaikenkarvaiset koirakaverukset kävivät joukolla kastamassa talviturkkinsa. Voi olla, että Suomessa koirien ja omistajien talviturkin kastamisessa vierähtää vielä tovi.