Kuin elokuvista – poliisikamera tallensi hurjan takaa-ajon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vauhdikkaiden tilanteiden ystävien onneksi amerikkalaisilla poliiseilla on tapana julkaista toisinaan esimerkiksi takaa-ajoja kuvaavia videoita julkisuuteen. Kojelautakameroiden tallentamat tilanteet ovat välillä jopa hurjempia, kuin elokuvien ja pelien takaa-ajot.

Yhdysvaltain Georgiassa toimiva Fox 31 -uutiskanava on jakanut Youtubessa videon, jossa nähdään Albanyssa tapahtunut raju takaa-ajo. Kojelautakameran tallentamalla videolla poliisit jahtaavat aseellisesta ryöstöstä epäiltyä henkilöä lähes 15 minuutin ajan.

Näyttävimmät tilanteet nähdään videon viimeisillä minuuteilla, kun viranomaiset onnistuvat pysäyttämään epäillyn auton. Kohta jossa aseistetut poliisit ryntäävät pidättämään epäiltyä voisi olla sellaisenaan suoraan toimintaelokuvasta.