Lapsi todellinen Houdini – hurja pako pinnasängystä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä pienet lapset osaavat uskomattomia asioita. Vanhemmat voivat välillä miettiä, tekikö lapsi tarkoituksella jonkin asian vai onko hän oikeasti oivaltanut ja oppinut jo jotain, mitä sen ikäiseltä ei välttämättä vielä odotettaisi.

Eräs videolla näkyvä taapero on takuulla yllättänyt vanhempansa uudella taidollaan. Vanhemmat ovat kuvanneet videolle, miten heidän pieni poikansa osaa karata pinnasängystä. Poika rullaa patjan pois sängyn toisesta reunasta, että pinnasängyn päädyssä oleva rako tulee näkyviin.

Poika peruuttaa rakoon niin, että hän yltää jaloillaan maahan. Jaloillaan poika liikuttaa pinnasängyn huoneessa olevan sängyn viereen, kiipeää pinnasängyn laidalta ylös ja pudottautuu pehmeälle patjalle.

Poika on varmasti aiemmin yllättänyt vanhempansa ilmestymällä toiseen huoneeseen sen jälkeen, kun hänet on laitettu pinnasänkyyn. Monet vanhemmat eivät varmasti voisi uskoa, miten taaperot pääsevät pinnasängyistään pois, mutta tässä poika näyttää oivaa esimerkkiä. Kun tahtotila on tarpeeksi kova, keinot keksitään kyllä.