Lehmä karkasi kampukselle – upea jenkkityylin kiinniotto videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltain Kentuckyn yliopistolla päästiin todistamaan tiistaina erikoista tilannetta, kun karannut lehmä sai hetken aikaa nauttia vapauden hedelmistä. Eläin kuului yliopiston maataloustieteiden laitokselle, ja se onnistui pakenemaan kuljetuksen yhteydessä.

Lehmä löysi tiensä yliopiston kampukselle, jossa sitä jahdattiin lähes kahden tunnin ajan. Paikallisen WKYT-uutissivuston mukaan viranomaiset onnistuivat saartamaan eläimen useaan kertaan, mutta eivät onnistuneet pidättelemään vapauden makuun päässyttä lehmää.

Lopulta yliopiston rodeotiimin jäsenet onnistuivat taltuttamaan lehmän lasson avulla. Eläin toimitettiin takaisin maataloustieteiden laitokselle vahingoittumattomana. Rodeotiimin jäsenet pääsivät treenaamaan harrastustaan varten tosielämän tilanteessa, ja vaarattomaksi osoittautunut, joskin kokonaisuudessaan vähintäänkin hämmentävä välikohtaus, oli ohi.