Räppäri myy 18 000 000 dollarin ökyasuntoaan – tältä näyttää sisällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vielä pari vuotta sitten Lil Wayne lukeutui Yhdysvaltain kohutuimpiin räppäreihin, ja mies oli uutisotsikoissa tempaustensa vuoksi lähes viikottain. Sittemmin tähti vaikuttaa rauhoittuneen, ja kohu-uutiset ovat jääneet vähemmälle. Nyt artisti on myymässä Miamissa sijaitsevan merenrantatalonsa huimaan 18 mijoonan dollarin hintaan.

La Gorce Islandilla sijaitseva asunto pitää sisällään peräti yhdeksän makuuhuonetta ja kylpyhuonetta. Talossa on useita aurinkoterasseja, kolmen makuuhuoneen vierastalo ja päärakennuksessa oma hissi.

Miami Beachin poliisit hälytettiin aiemmin tänä vuonna Lil Waynen ökykotiin. Viranomaiset saivat hätäpuhelun, jonka mukaan talosta olisi kantautunut neljä aseen laukauksen ääntä. Hälytys osoittautui kuitenkin pilasoitoksi. Levy-yhtiö Young Money kertoi Twitterissä, ettei räppäri ollut edes kotonaan väitettyjen laukausten aikaan.