Lindsay Lohan photoshoppasi taas – kavensi vyötäröään Instagamiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijätär Lindsay Lohan on viime aikoina jäänyt kiinni useiden kuviensa tökeröstä muokkaamisesta. Tähtönen on julkaissut sosiaalisessa mediassa jälleen uuden kuvan, jossa hänen vyötäröään on muokattu kuvankäsittelyllä kapeammaksi.

Kuvassa Lindsay esittelee treenikorsettiaan, jonka tarkoituksena on saada vyötäröstä kapeampi. Tarkkasilmäiset fanit ovat huomanneet, että jokin kuvassa ei täsmää. Neitokaisen vyötärön toinen puoli näyttää eri muotoiselta kuin toinen.

Kuvankäsittelyohjelman käytöstä kielii myös neitokaisen takana olevast rappuset, jonka askelmat ovat pyöristyneet. Neitokaisen tökerö lopputulos on jälleen kerran saanut kohun aikaan. Monet ovat sitä mieltä, että Lohanilla ei olisi mitään tarvetta muokata kuviaan, mutta silti hän tekee niin. Tiukkasanaisen palautteen jälkeen Lindsay poisti kuvansa. Siitä huolimatta sitä on jaettu ahkerasti sosiaalisessa mediassa.