Miehet pantiin avaamaan rintaliivien hakaset – tässä tulos

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rintaliivit ovat naisille tuttuja juttuja jo pikkutytöistä lähtien. Aiemmin äidin omilla rintaliiveillä leikittiin ennen kuin omille oli vielä käyttöä. Teini-ikäisestä asti rintaliiveistä tulee tytöille osa arkipäivää.

Tytöt osaisivat laittaa ja avata rintaliivien hakaset vaikka silmät kiinni, mutta miehille asia onkin hieman kinkkisempi. Miehet eivät juurikaan saa harjoitusta rintaliivien hakasien avaamiseen ennen tositoimia elleivät he ole harjoitelleet ja tutkineet salaa siskojen tai äidin alusvaatekaappeja.

Cosmopolitan on julkaissut YouTube-kanavallaan hauskan videon, jossa miehet yrittävät avata erilaisia rintaliivejä näkemättä niiden hakaskiinnityksiä. Tavallisimmat hakaset aukeavat melko helposti jopa yhdellä kädellä.

Ensimmäinen kysymysmerkki miesten kasvoille ilmestyy, kun he eivät löydäkään hakasia liivien takaosasta vaan ne ovatkin liivien etupuolella keskellä. Koristeellisemmat liivit aiheuttavat myös hieman päänvaivaa, sillä tunnustelemalla hakaset voisivat olla monessakin kohtaa.