Myrsky nielaisi kokonaisen sillan Siperiassa – silminnäkijän julkaisi videon

Viihdeuutiset · Annika Kela

Venäjällä Krasnojarskin kaupunkia kohti nähtiin taannoin vyörymässä uhkaavan näköinen lumimyrskyrintama. Sääilmiö herätti rakennustyömaalla työskentelevien huomion ja yksi miehistä kuvasi myrskyn etenemisen videolle.

Rintama hiipui vähitellen kaupungin ylle ja pian sen nielaisi alleen suuren sillan. Sankka lumimyrsky muistutti kauhelokuvissa nähtyä paksua usvaa, joka hävitti sillat ja rakennukset alleen. Kun lopulta myräkkä saapui rakennustyömaalle, oli miehille selvää, että sen päivän työt olivat tulleet päätökseen.

Lumihiutaleet leijailivat kovassa tuulessa ja näkyvyys oli vain muutamia metrejä. Toivottavasti myrsky oli vain ohikulkumatkalla ja rakennusmiehet pääsivät jatkamaan töitään lumisateen lakattua. Netissä julkaistu video on hurjan näköistä katseltavaa.