Yllätys TV-lähetyksessä – mies kuvasi salaa naisten jumppaamista

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalaisessa The Today Show -ajankohtaisohjelmassa oli päivän aiheena kuntoilu. Ohjelmaan oli pyydetty ammattilaisia opastamaan katsojia liikunnan saloihin. Yhdessä osuudessa kaunottaret esittelivät jumppaliikkeitä ja tehokkaita kyykkyhyppyjä.

Suoran lähetyksessä näky taustalla lymyillyt yllätys. Ikkunan takana seisoskeli mies, joka selvästi kuvasi videolle naisten jumppatuokiota. Hattupäinen mies piteli kameraansa aivan ikkunan takana ja seurasi kiinnostuneena treenaavia kaunokaisia.

Ohjelmaa katsoneet katsojat ovat kuvanneet lähetyksen videolle. Video on julkaistu netissä ja monet ovat pohtineet taustalla lymyilevän hiipparin aikeita. Epäilyttävästi toimineen miehen motiivit ovat jääneet epäselviksi. Miestä ei selvästikään haitannut, että hän päätyi itse ohjelman lähetykseen.