Backstreet Boysin hitistä upea 70-luvun soul-versio

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomessa pariinkin otteeseen konsertoinut Backstreet Boys lukeutui 1990-luvun suosituimpiin poikabändeihin. Jo 20 vuotta pystyssä ollut kokoonpano kiinnitettiin taannoin rahakkaan sopimuksen myötä ruotsalaisen varastoyhtiön keulakuvaksi.

Backstreet Boysin tunnetuimpiin hitteihin kuuluu vuonna 1999 julkaistu I Want It That Way. Nyt kappaleesta kuullaan cover-versio, jonka esittäjänä toimii Shoshana Bean Postmodern Jukebox -kokoonpanonsa kera. Uusi versio poikkeaa alkuperäisen kappaleen ysäripop-tyylistä täysin, ja kappale esitetään nyt 1970-luvun soul-klassikoiden tyyliin.

Vuonna 1993 Floridan Orlandossa perustettu ryhmä koostuu viidestä lahjakkaasta popparista. Bändissä on edelleenkin mukana kaikki ryhmän alkuperäisjäsenet Nick Carter, Howie Dorough, Brian Littrell, A. J. McLean ja Kevin Richardson. Poikabändin levyjä on myyty yhteensä yli 130 miljoonaa kappaletta ympäri maailman. Yhtye sai oman tähtensä Hollywoodin Walk of Famelle vuosi sitten.