Ellen DeGeneresiltä jymy-yllätys tanssijalapsille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uskomattoman lahjakkaita tanssijalupauksia löytyy verkkoon ladattujen YouTube-videoiden avulla jatkuvasti. Lähes joka viikko joku lapsitanssija kiinnittää median huomion upeilla tanssitaidoillaan ja pääsee uutisotsikoihin. Nyt on kahdesta lapsesta koostuvan pikkutiimin vuoro nousta parrasvaloihin.

Ellen DeGeneres nostaa ohjelmassaan todella usein pieniä tanssijalahjakkuuksia esille ja antaa heille mahdollisuuden esiintyä The Ellen DeGeneres Show -ohjelmassa suuren yleisön edessä. Nyt DeGeneresin ohjelmassa esiintymässä olivat 12-vuotiaat Lucky ja Andree, jotka yhdessä muodostavat tanssiryhmän nimeltä Lucky Aces.

Kaverukset esittävät todella upean tanssirutiinin Turn Down For What -hittikappaleeseen. Esityksen jälkeen Ellen kysyy lapsilta, mikä on heidän haaveensa. Lapset kertovat, että he rakastavat Ariana Grandea ja haluavat jonain päivänä päästä poptähden taustatanssijoiksi. Ellen on tainnut saada heidän ihailun kohteestaan vihiä jo aiemmin, sillä juontajalla oli lapsille yllätyksenä VIP-liput Ariana Granden keikalle.