Hääpäivän video vailla vertaa – toimintaa kuin Hollywoodissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monesti ennen häitä tuleva aviopari haluaa ilmoittaa lähimmäisilleen lukkoonlyödyn hääpäivän etukäteen. Päivämäärä ilmoitetaan hyvissä ajoin ennen virallista kutsua tiedoksi tärkeille ihmisille, että he varaavat päivän vapaaksi riittävän aikaisin.

Hääpäivän ilmoittaminen on englanniksi nimeltään Save The Date ja eräs pariskunta keksi tehdä hauskan videon YouTubeen, jossa he kirjaimellisesti pelastavat päivämäärän. Tyler MacNiven on julkaissut omalla YouTube-kanavallaan videon, jossa näytetään tulevan avioparin Pelastakaa Päivämäärä -niminen operaatio.

Nainen ja mies ovat videolla toimintasankareita, joiden tehtävänä on saada pelastettua päivämäärä keinolla millä hyvänsä. He uivat saarelle, kiipeilevät vuorilla ja taistelevat pahiksia vastaan. Lopulta he saavat pelastettua päivämäärän ja sieltä paljastuukin 26. syyskuuta 2015. Video on todella upea ja sen eteen on nähty selvästi paljon vaivaa. Tämän parin hääpäivän haluaa varmasti jokainen häävieras laittaa muistiin.