Ihmiset eivät voi vastustaa näitä koiria

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit nauttivat omistajiensa huomiosta eivätkä meinaa monesti saada siitä tarpeekseen. Kerroimme aiemmin videosta, jossa kissat opettivat omistajilleen miten ja mistä heitä pitää rapsutella. Nyt samankaltainen video on tehty koirista.

Huffington Post UK on julkaissut hauskan videon, jossa on koostettuna erirotuisia koiria vaatimassa omistajiltaan hellyyttä. Koirat tietävät kyllä varsin hyvin, mitä niiden pitää tehdä saadakseen perheenjäseniltään huomiota ja rapsutuksia.

Koirat tapittavat videolla omistajiaan anovasti ja suloisesti pyöreillä ruskeilla silmillään, eikä niiden pyytävää katsetta voi vastustaa. Kun ihmiset lopettavat rapsutuksen, koirat nappaavat kädestä heti kiinni ja ohjaavat sen takaisin oikeaan paikkaan. Muutama koira ilmoittaa myös pienellä haukulla, että rapsutuksen lopettaminen ei käy päinsä.